Search
Close this search box.
DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES

LUXE PLEXIGLAS SCHILDERIJ

Bent u op zoek naar een bijzondere wanddecoratie met een luxe uitstraling van hoogwaardige kwaliteit? Dan is een exclusief plexiglas schilderij van The Art of Interior uitermate geschikt. Door gebruik van plexiglas, ook wel acrylglas genoemd, is de afbeelding haarscherp en krijgt een prachtig diepte effect waarbij de kleuren extra intens worden weergegeven. Door de oogverblindende drukkwaliteit zijn de details uitermate goed zichtbaar en maakt dit kunsstuk absoluut een verbluffende indruk aan uw wand.

categorieën

DUURZAAM EN LICHTGEWICHT

Het plexiglas materiaal is duurzaam en krasbestendig waardoor u jarenlang kunt genieten van uw exclusieve schilderij. Plexiglas is 30 keer sterker dan glas, licht van gewicht, UV en weerbestendig en bovendien gemakkelijk schoon te houden. Een foto of kunststuk naar uw keuze wordt achter de plexiglas verlijmd en daardoor met een superieure diepgang weergegeven. Deze wanddecoratie staat prachtig in uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of galerie. Kies eens een grotere afmeting voor een overtreffende impact. U zult zeer verrast zijn met het resultaat.

EXCLUSIEF SCHILDERIJ VAN PLEXIGLAS

The Art of Interior vernieuwt haar aanbod continue met nieuwe originele collecties van vooraanstaande topfotografen en kunstenaars. Originaliteit, variatie en een luxe uitstraling zijn hierbij het uitgangspunt. Wij werken samen met een verzameling van vooraanstaande interieurdesigners, architecten en interieurzaken in het hogere segment. U kunt een van onze plexiglas schilderijen gemakkelijk online bestellen. Bekijk hier onze gehele exclusieve collectie fotokunst.

PERSOONLIJKE SERVICE

Kunst aanschaffen is zeer persoonlijk. Bij The Art of Interior kunt u terecht voor de meest exclusieve fotokunst met een bijzondere en moderne uitstraling en persoonlijk advies. Wij kunnen u ondersteunen bij een bijzondere wens of het selecteren van de juiste afmeting zodat deze perfect past in de ruimte waar u het plexiglas schilderij wilt plaatsen. Ook een afwijkend formaat kunnen wij voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of onze klantenservice via nummer 085 401 0907. Van harte welkom bij The Art of Interior.

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.