Search
Close this search box.
DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES

EXCLUSIEVE FOTOKUNST OP ACRYLGLAS

Bent u op zoek naar een bijzonder kunststuk voor aan de muur met een moderne en luxueuze uitstraling? Een wanddecoratie die galerie waardig is? Dan laten wij u graag kennismaken met de collectie van The Art of Interior. Wij bieden een uitgebereide en constant vernieuwende collectie van exclusieve fotokunst op acrylglas. Door middel van deze techniek wordt de afbeelding zeer scherp, bijna briljant weergegeven, krijgen de kleuren een intense diepte en lijkt het kunststuk te zweven doordat het onzichtbaar aan de muur wordt bevestigd. De ultieme eye-catcher in uw interieur.

DUURZAAM EN LICHTGEWICHT

Fotokunst op acrylglas, ook wel plexiglas genoemd, ziet er indrukwekkend uit. Het is ook uitermate duurzaam en veel lichter dan gewoon glas. Deze vorm van wanddecoratie is weerbestendig en de kleuren van het kunststuk blijven intact. Het door u gekozen op acrylglas geprinte kunststuk wordt optioneel met siliconen verlijmd op een aluminiumplaat, ook wel dibond genoemd. Het aluminium profiel zorgt voor de stabiliteit en is voorzien van een eenvoudig ophangsysteem. Wij zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw exclusieve werk van The Art of Interior.

DE WERELD VAN THE ART OF INTERIOR

The Art of Interior ontwikkelde een exclusieve high-end collectie in samenwerking met diverse bekende topfotografen en kunstenaars. Wij werken continue aan uitbreiding van onze unieke en originele werken. Dankzij onze jarenlange ervaring en hecht netwerk zijn wij erin geslaagd een superieure collectie fotokunst op acrylglas op de markt te brengen. Er is veel diversiteit aan stijlen zoals popart, urban art en surrealisme. Bekijk hier onze uitgebreide collectie. Ook worden wij internationaal vertegenwoordigd door vooraanstaande architecten en interieurdesigners.

welk thema spreekt u aan?

SERVICE OP MAAT

Wenst u een afwijkend formaat of heeft u een andere bijzondere wens? Het is bijvoorbeeld mogelijk om het werk te laten voorzien van de handtekening van de maker van het artwork. Voor elke bijzondere wens staan wij voor u klaar met onze persoonlijke service op maat. U kunt ons bereiken via het contactformulier of via onze klantenservice op nummer 085 401 0907.

1 gedachte over “FOTOKUNST OP ACRYLGLAS”

  1. Pingback: Voor een klein budget een luxe uitstraling in huis creëren | Lifestyle Blog

Reacties zijn gesloten.

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.