DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Search
Close this search box.
Wall art geeft uw woonruimte een unieke uitstraling

Maak uw interieur compleet met wall art

Wall Art, ook wel wanddecoratie, is de ultieme manier om in iedere ruimte bij u thuis een prettige sfeer te creëren. Het kiezen van de juiste wall art zorgt ervoor dat de ruimte een uniek karakter krijgt. Een prachtige natuurfoto kan een rustgevende sfeer in de slaapkamer creëren, terwijl een interessant portret zorgt voor een eyecatcher in de woonkamer. Ook in uw kantoor, showroom of andere bedrijfsruimte kan wanddecoratie zorgen voor de juiste professionele uitstraling.

Welk thema spreekt u aan?

Waar koopt u wall art?

Wall art bestaat in alle soorten en maten. Simpele wall art is te koop bij woonwinkels zoals Ikea. Luxueuze en kwalitatieve wall art is verkrijgbaar bij gespecialiseerde interieurwinkels. The Art of Interior biedt luxueuze fotokunst van topkwaliteit en werkt samen met nationale en internationale topfotografen. Het kwaliteitsverschil in de gebruikte materialen wordt direct zichtbaar wanneer u naar het kunstwerk kijkt.

 

The Art of Interior biedt een diverse collectie Wall Art aan met foto’s in verschillende stijlen en formaten. De kunstwerken van deze fotografen zijn van de hoogste beeldkwaliteit en worden achter hoogwaardig 5mm plexiglas gelijmd. Dit zorgt voor een diepte en intensere kleuren. Door het aluminium ophangsysteem van onze kunstwerken ontstaat een zwevend effect. Dit alles zorgt voor een luxueuze presentatie. Onze collectie wisselt regelmatig. Heeft u iets in gedachten, maar vindt u het niet terug in onze huidige online collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken wij of we een passend kunstwerk voor u kunnen vinden.

Het kiezen van de juiste wall art

Het kiezen van de juiste wanddecoratie kan lastig zijn. Ten eerste is het belangrijk om na te denken over wat u mooi vindt, wat het kunstwerk uit moet stralen en wat past bij uw interieur. U kunt kiezen voor een kunstwerk dat helemaal in lijn is met de rest van uw interieur of juist voor een kunstwerk dat eruit springt en de aandacht trekt. Daarnaast is het formaat van de wall art belangrijk en waar het in de ruimte komt te hangen. Kiest u voor een groot kunstwerk of combineert u meerdere kleine kunstwerken? Ook kunt u kiezen voor een zwart of wit frame rondom de door u gekozen wall art. Twijfelt u nog over het formaat of tussen verschillende kunstwerken? Wij bieden een gratis en vrijblijvende photoshopservice aan. Wanneer u voorkeuren aan ons doorgeeft en een foto stuurt van de ruimte waarin u uw wall art wil hangen, geven wij uw interieur digitaal vorm met de juiste kunstwerk(en) en formaat/formaten. Zo weet u meteen hoe de wall art staat in uw interieur. Heeft u een mooi kunstwerk gevonden, maar heeft u liever een ander formaat? Wij kunnen u kunstwerk tot op de centimeter nauwkeurig op maat maken voor u.

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.