DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Search
Close this search box.

Artworks in andere kleuren, formaten of vorm

Heb je een bepaald kleuraccent in jouw interieur welke je wilt laten terugkomen in het artwork of heb je het werk liever in zwart-wit? Wil je liever een ander formaat schilderij, een ronde vorm plexiglas kunstwerk of organische vorm fotokunstwerk? Laat het ons weten en wij ontwerpen jouw artwork geheel naar wens.

Of je nu gaat voor kristalhelder glossy plexiglas voor in uw woonkamer of een print op dibond voor in jouw tuin, wij bieden onze gehele collectie aan op diverse uitvoeringen. Als je vragen hebt of je wenst een afwijkend formaat, neem dan contact op met onze interieurstylisten. In dit artikel vertellen we wat we aanbieden per materiaal; een wereld aan mogelijkheden!

Welk thema spreekt u aan?

Op maat gemaakt plexiglas schilderij

We kunnen jouw gekozen plexiglas schilderij geheel naar wens maken. Wil je een ander formaat dan de gebruikelijke 2:3 verhouding of liever een organische vorm of wil je andere kleuren; geen probleem, wij maken het voor je in orde. Daarnaast kun je kiezen tussen onze bestseller van glanzend plexiglas fotokunst of een mat plexiglas schilderij. Mat plexiglas kan een uitkomst zijn als er erg veel zonlicht op de muur staat of als een rustige uitstraling gewenst is. Voor zowel mat- als glossy plexiglas kun je voor een lijst kiezen. Ook kun je kiezen voor een lijst voor een meer klassiek schilderij effect. Zonder lijst geeft een chique effect omdat het artwork dan een stukje van de muur zweeft. De randen van onze artworks zijn afgewerkt en gepolijst.

Woman with butterflies op akoestisch doek

Akoestische fotokunst op maat

Naast onze plexiglas fotokunst bieden we ook akoestisch schilderijen. Deze fotokunst op akoestisch vilt heeft naast een rustige esthetische waarde ook een akoestische waarde. Ook akoestisch doek kunnen we geheel naar wens ontwerpen. Wil je liever een vierkant artwork of een andere verhouding dan de gebruikelijk 2:3 optie, wij maken het voor je in orde! Wil je de kleuren aangepast naar bijvoorbeeld sepia kleuren of liever een zwart wit optie, ook dat is geen probleem. Wij kunnen het artwork matchen met jouw interieur kleuren!

Op maat gemaakt dibond fotopaneel

Wil je graag een uiterst duurzaam kunstwerk voor buiten geheel naar jouw wens ontworpen? Dan is ons sterke weerbestendige fotokunst op dibond een zeer goede kandidaat. Wil je een ander formaat fotokunst voor deze aluminium kunst optie; bijvoorbeeld liever een organische vorm wall art of wil je andere kleuren, bijvoorbeeld fellere kleuren of sepia kleuren? Neem gerust contact met ons op en wij maken de artworks geheel naar jouw wens. Ook voor fotokunst op dibond zijn alle formaten naar wens mogelijk en is een lijst optioneel.

Variant artwork: op zoek naar een variant, een ander of vergelijkbaar artwork

Onze kunst curator houdt zich bezig met het selecteren van de beste foto kunstwerken. In sommige gevallen zijn er variaties op het werk of vergelijkbare artworks die niet op onze online collectie zichtbaar zijn. Neem dus gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een variatie op een artwork uit de collectie of als je een vergelijkbaar fotokunstwerk zoekt.

Ook kunnen we zoeken buiten onze online collectie als het gewenste artwork niet in onze online collectie staat.

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.