DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Search
Close this search box.

Vaak gekopieerd,
nooit geëvenaard

The Art of Interior is de grootste online art gallery met exclusieve fotokunst op plexiglas. Onze uitgebreide collectie is samengesteld in samenwerking met nationale en internationale fotografen en artiesten. Ons artwork wordt hoogwaardig afgedrukt en heeft een superieure beeldkwaliteit met glossy uitstraling die door jarenlange productinnovaties is geperfectioneerd. Uw foto wordt achter 5mm plexiglas, ook wel acrylaat genoemd, verlijmd en zorgt voor diepte, intense kleuren en elegantie. Alle kunstwerken worden standaard voorzien van een blind ophangsysteem door middel van een aluminium ophangprofiel die rondom het kunstwerk wordt bevestigd. Zo ontstaat er een zwevend effect voor een luxueuze presentatie. Voor een duurzaam en stevig resultaat kan het artwork optioneel worden voorzien van een 3mm dibond achterplaat. Dibond is een kunstofplaat die aan beide zijden voorzien is van een aluminium toplaag en is stevig, vlak en zeer duurzaam.
0 +
tevreden klanten
0
klantenservice
0
jaar garantie
0 +
kunstwerken
0
landen

zoals in galeries

luxe in alle details

Wij werken met kristalhelder, museumkwaliteit plexiglas, scherpe prints en nauwkeurige afwerking aan de randen. Zo heeft u indrukwekkende diepte, stralende kleuren en kunt u uw artwork professioneel presenteren. Daarnaast zorgt het robuuste ophangsysteem voor een absolute vormvastheid en duurzaamheid van uw kunstwerk. En daar geven we jarenlange garantie op. 

MVO & Duurzaamheid

The Art of Interior heeft ook duurzame ambities. Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven, doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. We hebben ons dan ook ten doel gesteld dat ons assortiment eind 2022 voor 80% pvc-vrij is. Onze verpakkingsmaterialen zullen dan duurzamer zijn en we zullen ons verpakkings- en vulmateriaal zoveel mogelijk reduceren. Ons bedrijfsproces zal tevens nog verder geautomatiseerd zijn, waardoor we zo min mogelijk op papier zullen printen. Om ons bedrijf te voorzien van stroom werken wij met 100% eco stroom dat opgewekt wordt door waterkrachtcentrales. Hierdoor is er 0% CO2 uitstoot en is het 100% groen. Wij produceren met UV inkten die het Greenguard certificaat hebben. Deze milieubewuste inkten worden zo geproduceerd dat de chemische uitstoot zo laag mogelijk is. Wij hebben al diverse duurzame producten in ons assortiment, zoals PVC-vrije folies, Pure metal en FCS gecertificeerd papier en hout. Innovatie is erg belangrijk en wij zijn continue bezig met vernieuwen in de ontwikkeling naar duurzame producten

met artistieke groet,

Roy van Buuren

reviews

De kwaliteit van hun werken is aanzienlijk beter dan goedkopere aanbieders!
Snelle persoonlijke benadering, goede adviezen, en een prachtig degelijk resultaat. Wat wil je nog meer.
Top kwaliteit, service en vlotte levering zelfs naar het buitenland.
Een echte eye-catcher in ons interieur, erg blij mee! Hoogwaardige kwaliteit van afdruk, plexiglas als ophangsysteem, luxe uitstraling. Werden goed geadviseerd en via hun gratis photoshopservice meteen een goede indruk hoe het artwork zou staan in ons interieur, topservice! Snelle levering conform afspraak, kortom we zijn heel erg tevreden!
Prachtig art work, zeer mooi afgewerkt, en heel vriendelijke en goede service!

plexiglas collectie

akoestische collectie

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.