4.8/5
haarscherpe fotokunst zoals in galeries

Over ons

When luxury is a lifestyle

The Art of Interior is de grootste online art gallery met exclusieve fotokunst op plexiglas. Onze uitgebreide collectie is samengesteld in samenwerking met nationale en internationale fotografen en artiesten. Ons artwork wordt hoogwaardig afgedrukt en heeft een superieure beeldkwaliteit met glossy uitstraling die door jarenlange productinnovaties is geperfectioneerd. Uw foto wordt achter 5mm plexiglas, ook wel acrylaat genoemd, verlijmd en zorgt voor diepte, intense kleuren en elegantie. Alle kunstwerken worden standaard voorzien van een blind ophangsysteem door middel van een aluminium ophangprofiel die rondom het kunstwerk wordt bevestigd. Zo ontstaat er een zwevend effect voor een luxueuze presentatie. Voor een duurzaam en stevig resultaat kan het artwork optioneel worden voorzien van een 3mm dibond achterplaat. Dibond is een kunstofplaat die aan beide zijden voorzien is van een aluminium toplaag en is stevig, vlak en zeer duurzaam.

categorieën​

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken. 

error: Alert: Content is protected !!