DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Search
Close this search box.

Plexiglas kunst

veelgestelde vragen

Kwaliteit

Wij leveren direct online aan de consument zonder tussenkomst van partners als interieur stylistes, waardoor we voordeliger zijn dan bekende galeries. Daarnaast zijn er online spelers die voordeliger zijn. Dit komt door een goedkopere variant plexiglas en printers. Dit resulteert in het kromtrekken en verkleuren van het materiaal en minder scherpe prints. Wij streven naar het het ultieme balans tussen toegankelijke prijzen en de hoogste haalbare kwaliteit. Als u nog twijfelt, dan kunt u contact opnemen.

Onze plexiglas kunst is van het materiaal acrylaat, plexiglas is hierbij het merk. Plexiglas is een kunststof en een ideale vervanger van glas; het is de helft lichter, flexibeler, stootvaster én 25 keer sterker dan glas. Er is wel verschil in kwaliteit wat met name terug te zien is in de helderheid en duurzaamheid. Wij werken uitsluitend met museumkwaliteit, de meest kleurechte en heldere plexiglas op de markt.

Voor een optimale afwerking, zorgen wij ervoor dat de afgezaagde zijkanten netjes glad worden gemaakt voor een professionele presentatie. Daarnaast werken wij met de beste belijming van de print met het plexiglas. Zo kunnen wij de garantie bieden die u verdient.

De collectie

Onze online collectie wordt regelmatig vernieuwd. Helaas kunnen we niet het gehele aanbod via de webshop tonen. In onze database beschikken wij dus over meer kunstfoto’s. Heeft u iets specifieks op het oog? Laat het ons weten en wij zullen zoeken naar dezelfde of soortgelijke kunstfoto’s.

Als u een bestaande foto in andere kleuren, zwart-wit of bijvoorbeeld sepia wenst, dan is dat vaak mogelijk. Neem dan contact met ons op en wij zullen vooraf een vrijblijvende schets sturen.

Na uw bestelling

Aan de achterkant is een aluminium ophangsysteem bevestigd rondom uw artwork. Bij uw bestelling zal er tevens een bevestigingsprofiel geleverd worden. Deze kunt u met 2 of 3 schroeven en pluggen gemakkelijk aan uw muur bevestigen.

Om beschadiging zoveel te voorkomen, werken wij met een houten frame rondom het artwork. Daarnaast is het artwork stevig ingepakt met noppenfolie en is het plexiglas beschermt met blauwe folie.

Wij doen ons uiterste best om uw plexiglas kunst in perfecte staat bij u te leveren. Is uw bestelling toch beschadigd? Dan zullen wij kosteloos een nieuw artwork leveren. Hiervoor dient u vooraf foto’s of een video te mailen waar de beschadiging duidelijk zichtbaar op is.

Qua onderhoud kunt u plexiglas kunst vergelijken met glas. Het beste kunt u deze afnemen met een vezeldoek en indien gewenst een schoonmaakmiddel voor glas en spiegels.

Levering

Levering binnen 6 werkdagen. Voor België, Duitsland en de rest van Europa 8 werkdagen. Artwork met houten lijst 2 werkdagen langer.

Zowel voor Nederlandse als buitenlandse bedrijven, kunt u gemakkelijk voor uw bedrijf bestellen. Per mail zult u een factuur ontvangen. Buitenlandse bedrijven kunnen hun BTW nummer apart vermelden.

Wij leveren in Europa. Wilt u uw bestelling elders laten leveren? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan gezamenlijk de mogelijkheden en prijzen bespreken.

Partners

Wij werken samen met diverse interieur stylistes, hotels, architecten en interieurzaken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Showroom

Om de prijzen laag te houden, hebben wij geen fysieke winkel. Wel beschikken wij over een kleine showroom in Laren waar u op afspraak welkom bent. Hier kunt u verschillende plexiglas kunst, formaten én materialen bewonderen.

Onze klantenservice is te bereiken via +31 (0)85 401 0907 of via whatsapp op +31 (0)6 1145 8292.

Deze inhoud is beveiligd