Grote collectie plexiglas kunst | THE ART OF INTERIOR

Plexiglas kunst

veelgestelde vragen

Onze online collectie wordt regelmatig vernieuwd. Helaas kunnen we niet het gehele aanbod via de webshop tonen. In onze database beschikken wij dus over meer kunstfoto’s. Heeft u iets specifieks op het oog? Laat het ons weten en wij zullen zoeken naar dezelfde of soortgelijke kunstfoto’s.

Als u een bestaande foto in andere kleuren, zwart-wit of bijvoorbeeld sepia wenst, dan is dat vaak mogelijk. Neem dan contact met ons op en wij zullen vooraf een vrijblijvende schets sturen.

Onze plexiglas kunst is van het materiaal acrylaat, plexiglas is hierbij het merk. Plexiglas is een kunststof en een ideale vervanger van glas; het is de helft lichter, flexibeler, stootvaster én 25 keer sterker dan glas. Er is wel verschil in kwaliteit wat met name terug te zien is in de helderheid en duurzaamheid. Wij werken uitsluitend met museumkwaliteit, de meest kleurechte en heldere plexiglas op de markt.

Voor een optimale afwerking, zorgen wij ervoor dat de afgezaagde zijkanten netjes glad worden gemaakt voor een professionele presentatie. Daarnaast werken wij met de beste belijming van de print met het plexiglas. Zo kunnen wij de garantie bieden die u verdient.

Aan de achterkant is een aluminium ophangsysteem bevestigd rondom uw artwork. Bij uw bestelling zal er tevens een bevestigingsprofiel geleverd worden. Deze kunt u met 2 of 3 schroeven en pluggen gemakkelijk aan uw muur bevestigen.

Om beschadiging zoveel te voorkomen, werken wij met een houten frame rondom het artwork. Daarnaast is het artwork stevig ingepakt met noppenfolie en is het plexiglas beschermt met blauwe folie.

Wij doen ons uiterste best om uw plexiglas kunst in perfecte staat bij u te leveren. Is uw bestelling toch beschadigd? Dan zullen wij kosteloos een nieuw artwork leveren. Hiervoor dient u vooraf foto’s of een video te mailen waar de beschadiging duidelijk zichtbaar op is.

Qua onderhoud kunt u plexiglas kunst vergelijken met glas. Het beste kunt u deze afnemen met een vezeldoek en indien gewenst een schoonmaakmiddel voor glas en spiegels.

Wij rijden iedere dag vaste routes. Het is dus afhankelijk van uw locatie, maar gemiddeld hebben wij in de Benelux 7 werkdagen nodig om uw plexiglas kunst te produceren en bezorgen. Heeft u meer haast of is er een ander land waar uw bestelling heen moet? Neem dan contact met ons op.

Zowel voor Nederlandse als buitenlandse bedrijven, kunt u gemakkelijk voor uw bedrijf bestellen. Per mail zult u een factuur ontvangen. Buitenlandse bedrijven kunnen hun BTW nummer apart vermelden.

Wij leveren gratis in heel Europa. Wilt u uw bestelling elders laten leveren? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan gezamenlijk de mogelijkheden en prijzen bespreken.

Wij werken samen met diverse interieur stylistes, hotels, architecten en interieurzaken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Om de prijzen laag te houden, hebben wij geen fysieke winkel. Wel beschikken wij over een kleine showroom in Laren waar u op afspraak welkom bent. Hier kunt u verschillende plexiglas kunst, formaten én materialen bewonderen.

Onze klantenservice is 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 te bereiken via +31 (0)85 401 0907 of via whatsapp op +31 (0)6 1145 8292.

error: Alert: Content is protected !!