DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Search
Close this search box.

nieuws

EXCELLENT WOONBEURS x THE ART OF INTERIOR

Tal van high-end topbedrijven creëren samen een sfeer van luxe, warmte en elegante schoonheid in Rotterdam Ahoy. Alles wat het leven zo mooi en comfortabel maakt, is te zien op de EXCELLENT Woonbeurs van 2023.

SILK HOME DESIGN x THE ART OF INTERIOR

Proluca Interiors heeft sinds mei 2021 een nieuwe flagship store in Laren. Brigitte Hamers is niet alleen oprichter van Proluca Interiors, maar heeft ook haar eigen collectie Proluca-Design gelanceerd.

GIFTCARD

Geef een giftcard cadeau aan uw vrienden, zakenrelatie en familie. Deze giftcard is te besteden aan het prachtige artwork van The Art of Interior.

KEURMERK FOTOKUNST

Vanuit de consument alsmede de fotokunst branche is de vraag gekomen naar een keurmerk om de consument beter te informeren naar betrouwbare online art galleries.

Wall art geeft uw woonruimte een unieke uitstraling

WAAR OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN PLEXIGLAS KUNST?

Er zijn veel soorten plexiglas®, ieder voor hun eigen toepassing. Bij plexiglas® kunst is het belangrijk dat u de hoogst haalbare kwaliteit plexiglas® kiest in combinatie met de beste verlijming en ophanging.

WELKOM IN ONZE SHOWROOM

Wilt u verschillende werken ervaren of zien hoe de formaten in het echt op de wand overkomen? Kom dan eens langs bij onze showroom in Laren (NH).

FC UTRECHT X THE ART OF INTERIOR

Ook de VIP lounge van FC Utrecht beschikt nu over een aantal prachtige werken van The Art of Interior! Heeft u ook een stadion of wellicht een woonkamer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

LUZIO BARCELONA X THE ART OF INTERIOR

Wie bekend is in de interieurbranche en Spanje, die kent Luzio Concept Store in Barcelona. Luzio is altijd op zoek naar het ultieme balans tussen elegantie, materialen en verschillende werelden bij elkaar brengen.

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.Â