DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Search
Close this search box.

Materialen voor fotokunst

Onze gehele collectie is verkrijgbaar in verschillende materialen en vormen. Naast onze luxueuze fotokunst op glanzend plexiglas, bieden we fotoart op mat plexiglas, dibond, akoestisch vilt, in alle formaten en in ronde of organische vormen. Tevens kun je kiezen of je jouw foto kunstwerk mét of zónder houten lijst wilt. In dit artikel geven we een korte introductie over deze verschillende materialen voor fotokunst.

Welk thema spreekt u aan?

Glanzend plexiglas schilderij

Een glanzend plexiglas schilderij is het meest gekozen materiaal van onze wall art en direct via onze website te bestellen. Deze glossy variant van kristalhelder museumkwaliteit plexiglas zorgt  met zijn indrukwekkende dieptewerking voor een elegante look in uw interieur. Ieder formaat is mogelijk, ook een groter plexiglas artwork tot 300cm is geen probleem.

Mat plexiglas foto kunstwerk

Wil je liever een rustig artwork, bijvoorbeeld een stilleven of een oude meester? Heb je een klassieke inrichting of liever geen reflectie? Dan is deze optie van kristalhelder mat plexiglas van museumkwaliteit een uitstekende optie. Deze fotokunst op mat plexiglas heeft een indrukwekkende dieptewerking. Elk artwork is op dit materiaal verkrijgbaar en afwijkende formaten zijn mogelijk

Fotoart op dibond

Wil je een matte uitstraling op een uitermate duurzaam materiaal welke ook als kunst voor buiten toegepast kan worden? Kies dan voor een print op dibond. Deze metaalsoort is weerbestendig en een ideaal alternatief voor buiten. Elk artwork is op dit materiaal verkrijgbaar met maximale afmetingen van 200×400. Een zijdeglans coating is optioneel voor mat dibond artworks.

Ataraxia

Wanddecoratie met houten lijst

Fotoart op glanzend plexiglas of mat plexiglas hebben hebben door het ophangsysteem een zwevend effect op de muur. Als je kiest voor een houten lijst, dan krijgt jouw artwork een robuust schilderij effect. De houten lijst is optioneel voor alle materialen en komt standaard in het zwart maar een noten houten lijst kan ook. Je hebt de mogelijkheid om een lijst met tussenruimte of juist strak op het artwork te kiezen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Rond of organische vorm

Alle foto artworks zijn op aanvraag tevens als rond kunstwerk of fotokunst in organische vorm verkrijgbaar. Wil je een natuurlijk of speelse look in je interieur dan kan een rond foto kunstwerk of organische vorm fotoart een uitkomst zijn. Een leuk idee is om bijvoorbeeld meerdere werken te combineren en asymmetrisch op te hangen. Wil je eerst een digitale preview om zeker te zijn dat je jouw favoriete artworks kiest, dan kan dat altijd. Neem gerust contact met ons op. Elk artwork uit onze collectie is in deze vorm verkrijgbaar en in allerlei formaten.

Schilderij op akoestisch vilt

Akoestische fotopanelen zijn onze art geprint op stof die verlijmd wordt met zeer hoog geluidsabsorberend materiaal. Akoestisch vilt is beter dan canvas, het neemt meer geluid in zicht op, is fijner van structuur en sterker. Met kunst op akoestisch doek kun je rust creëren in huis en kantoor. Dit materiaal is verkrijgbaar in alle formaten met een maximale grootte van 120 x 180cm.

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.