Search
Close this search box.
DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
desert

Waarom een akoestisch schilderij?

Akoestische fotokunst is stijlvolle kunst met een functie. Deze fotokunst biedt zowel praktische als visuele voordelen. Fotokunst op akoestisch doek kan namelijk de akoestiek in het interieur verbeteren omdat het een geluidsabsorberend materiaal is. Naast dit praktische element is het een uiterst esthetische optie voor wall art op de muur.

Welk thema spreekt u aan?

Een akoestisch artwork, wat is het?

Binnenin het photo artwork op doek zit onzichtbaar schuim verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de geluiden die normaal terugkaatsen in het interieur, worden opgenomen in het artwork. Dit is ideaal als je meer rust in het interieur wilt creëren. Daarnaast heeft fotokunst op akoestisch doek een subtiele structuur waardoor het een natuurlijk uitstraling geeft aan de artworks en het interieur.

Foto kunst op akoestisch doek: een scala aan mogelijkheden

Wij kunnen alle artworks op akoestisch doek printen. Ben je op zoek naar een rustiek uiterlijk, een matte look, een rustige of klassieke stijl of wellicht een kunstwerk met natuurlijke elementen dan kan akoestisch vilt een uitkomst zijn. Akoestische artworks kunnen een unieke touch geven aan het fotokunstwerk van jouw keuze.

Waar vindt je akoestische kunst

In de praktijk wordt akoestische kunst toegepast voor allerlei doeleinden. De esthetische en praktische voordelen van foto kunst op akoestisch doek worden dan ook toegepast in allerlei interieurs. We zien deze foto artworks bijvoorbeeld toegepast voor het verbeteren van de concentratie van het personeel op kantoor of bijvoorbeeld in de keuken om galm te verminderen en een stijlvol decoratief element te plaatsen. Maar ook bijvoorbeeld als men op zoek is naar een kunstwerk met natuurlijke elementen, of als er bijvoorbeeld veel galm is in de huiskamer en je de akoestische waarde wilt verbeteren. Een ander veel voorkomende motivatie voor fotokunst op akoestisch vilt is puur voor de esthetische waarde. Het is een zeer mooie verfijnde optie voor fotokunst op de muur.

Foto kunst op akoestisch vilt op maat

Naast de op de website genoemde standaard formaten bieden we de mogelijkheid voor alternatieve formaten op akoestisch doek. Daarnaast is er de mogelijkheid om de kleuren van je favoriete artworks aan te passen, bijvoorbeeld als je de kleuren wilt afstemmen op het eigen interieur. Onze wall art op akoestisch doek is beschikbaar voor onze gehele collectie.

De akoestische artworks worden standaard geleverd met zwarte houten lijst. We kunnen alle formaten leveren met als maximale afmetingen 180×120 of 120×180. Neem gerust contact op voor vragen of vraag een offerte aan.

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.