Search
Close this search box.
DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Glasschilderijen geven uw interieur een elegante uitstraling

glasschilderijen zorgen voor een elegante uitstraling

The Art of Interior biedt luxueuze glasschilderijen in verschillende stijlen en formaten. Een glasschilderij is een foto met zeer hoge resolutie geprint achter 5 mm plexiglas, ook wel acrylaat genoemd. Dit zorgt ervoor dat er diepte wordt gecreëerd dat het kunstwerk een elegante uitstraling krijgt. Bovendien maakt het de kleuren in de afbeelding extra intens.

Welk thema spreekt u aan?

materialen

Bij de Art or Interior lijmen wij onze glasschilderijen standaard achter hoogwaardig 5 mm plexiglas. Plexiglas is de merknaam van het materiaal acrylaat. Plexiglas is geen glas, maar een kunststof dat glas vervangt. Het gebruik van plexiglas voor uw glasschilderij heeft verschillende voordelen ten opzichte van het gebruik van echt glas. Plexiglas is de helft lichter dan glas. Daarnaast is het flexibeler en 25 keer sterker dan glas. En dat terwijl het ook een glossy uitstraling geeft. Bij the Art of Interior gebruiken wij voor onze glasschilderijen uitsluitend plexiglas van museumkwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de helderheid en kleurkwaliteit van de foto wordt behouden. Plexiglas is vanwege de vele voordelen het meest populaire materiaal voor glasschilderijen, maar naast plexiglas bieden wij ook andere materialen aan, zoals mat plexiglas, epoxy, metaal en verschillende soorten printpapier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Voor een duurzaam en stevig effect kunt u kiezen om een 3 mm dibond plaat achter het kunstwerk te bevestigen. Dibond is een kunststof plaat die aan beide kanten is voorzien van een aluminium toplaag is. De dibond plaat is stevig, vlak en duurzaam. Ook is het mogelijk een houten lijst voor uw glasschilderij te bestellen. Deze zwarte lijst is een paar centimeter breed en wordt bij levering al om het kunstwerk bevestigd.

Bepaal het juiste formaat glasschilderij voor in uw ruimte

Glasschilderijen op maat

Het voordeel van glasschilderijen is dat u zelf het formaat van uw kunstwerk kunt bepalen. We kunnen het formaat van het door u gekozen kunstwerk tot op de centimeter nauwkeurig voor u aanpassen. Wanneer u twijfelt over het juiste formaat, kunt u met schilderstape het formaat op u muur afplakken om een inschatting te maken. Twijfelt u nog steeds, dan kunt u gebruik maken van onze photoshopservice. Wanneer u een foto levert van de ruimte en welk glasschilderij u op het oog heeft, photoshoppen wij dit met de juiste verhoudingen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe het kunstwerk eruit zal komen te zien bij u thuis.

onze collectie

The Art of Interior heeft een uitgebreide collectie fotokunst waar u uit kunt kiezen voor uw glasschilderij. Wij werken samen met nationale en internationale topfotografen wat zorgt voor een zeer divers assortiment. Onze online collectie verandert regelmatig. Heeft u iets specifieks in gedachten, maar kunt u het online niet vinden, neem dan gerust contact met ons op.

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.