DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Search
Close this search box.

EXCLUSIEVE FOTOKUNST OP PLEXIGLAS

Ervaar de fotokunst op plexiglas bij The Art of Interior. Het artwork wordt hoogwaardig afgedrukt en heeft een superieure beeldkwaliteit. De kwaliteit en glossy uitstraling op plexiglas is door de jarenlange productinnovaties geperfectioneerd. De fotokunst wordt achter 5mm plexiglas, ook bekend als acrylglas, verlijmd en zorgt voor diepte, intense kleuren en elegantie. Deze is door middel van een aluminium ophangprofiel rondom het kunstwerk bevestigd. Zo ontstaat er een zwevend effect voor een luxueuze presentatie. Voor een duurzaam resultaat is de fotokunst op plexiglas optioneel voorzien van een 3mm dibond paneel. Dibond is een harde kunststof plaat die aan beide zijden voorzien is van een aluminium toplaag en is stevig, vlak en zeer duurzaam. De fotokunst op plexiglas is standaard voorzien van een blind ophangsysteem.

welk thema spreekt u aan?

0 +
tevreden klanten
0
klantenservice
0
jaar garantie
0 +
kunstwerken
0
landen

LUXE ARTWORK OP PLEXIGLAS

The Art of Interior is internationaal vertegenwoordigd door diverse interieurzaken, architecten en interieurstylisten in het hogere segment. Ook via de website kunt u gemakkelijk en snel uw fotokunst op plexiglas bestellen. Bekijk hier onze gehele collectie fotokunst. Onze collectie is zeer divers; van een biddende monnik in India tot het metropolische Madrid. Daarnaast komen wij regelmatig met nieuwe collecties van internationale topfotografen. Het artwork bieden wij aan op diverse formaten én mogelijkheden. Bijvoorbeeld een wit of zwart frame om het artwork. Of met de handtekening van de fotograaf en de naam van het werk voor een elegante uitstraling. Heeft u een andere suggestie of wenst u een afwijkend formaat? Laat het ons dan weten via ons contactformulier of neem contact op met onze klantenservice via het nummer 085 401 0907.

fotokunst op plexiglas:
de juiste keuze door OPTIMALE SERVICE

Twijfelt u over welke fotokunst op plexiglas u wilt afnemen? Stuur ons dan een foto van uw interieur of wand met uw keuzes, dan zullen wij uw selecties in uw interieurfoto vormgeven. Zo krijgt u een goed beeld en kunt u gemakkelijker een keuze maken.

1 gedachte over “Exclusieve fotokunst op plexiglas®”

  1. Pingback: Een luxueuze interieur met kunst op plexiglas - Eeuw van de Stad

Reacties zijn gesloten.

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.