RETOURNEREN

HERROEPINGSRECHT/BEDENKTIJK

Heeft u een vraag of opmerking over het geleverde product? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 85 401 0907 of per e-mail: info@theartofinterior.nl.

Wilt u uw artwork retourneren? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice. U heeft na dit contact 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan The Art of Interior geretourneerd worden. Het gehele aankoopbedrag incl. de verzendkosten (exclusief de kosten van uw terugzending) wordt binnen 14 dagen teruggestort. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan de consument bij The Art of Interior, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.