DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Search
Close this search box.

PROLUCA INTERIORS ALS NIEUWE PARTNER

Proluca Interiors heeft sinds mei 2021 een nieuwe flagship store in Laren. Brigitte Hamers is niet alleen oprichter van Proluca Interiors, maar heeft ook haar eigen collectie Proluca-Design gelanceerd. Deze high-end interieur collectie bestaande uit tafels, zit-meubilair, artwork en accessoires. High-end design meubels en interieur musthaves voor een toegankelijke prijs, waarbij gebruik is gemaakt van zowel klassieke als moderne materialen. De producten worden met veel precisie door ambachtelijke meubelmakers veelal in Nederland vervaardigd. De perfecte combinatie van beste materialen resulteren in een duurzaam en tijdloos product. Naast merken als Missoni Home, Ralph Lauren Home , Porta Romana, Loro Piana, Meridiani en Giobagnara, zal ook The Art of Interior vertegenwoordigt worden met de fotokunst aan de muur. Kom eens langs en ervaar de nieuwste collectie en verschillende materialen.

Proluca Interiors

Naarderstraat 30
1251 BC Laren

www.prolucainteriors.com

Wall art geeft uw woonruimte een unieke uitstraling

WAAR OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN PLEXIGLAS KUNST?

Er zijn veel soorten plexiglas®, ieder voor hun eigen toepassing. Bij plexiglas® kunst is het belangrijk dat u de hoogst haalbare kwaliteit plexiglas® kiest in combinatie met de beste verlijming en ophanging.

WELKOM IN ONZE SHOWROOM

Wilt u verschillende werken ervaren of zien hoe de formaten in het echt op de wand overkomen? Kom dan eens langs bij onze showroom in Laren (NH).

Deze inhoud is beveiligd