INTERIEUR TRENDS 2021 | GESPOT IN DE BEAU MONDE

INTERIEUR TRENDS 2021 | GESPOT IN DE BEAU MONDE

In deze editie van de Beau Monde worden wij vermeld bij de interieur trends van 2021. Brigitte Hamers, interieurstylist en eigenaar van interieurplatform Proluca Interiors, verteld;

“Gaat kunst van een veilinghuis te ver? Kies dan voor de fotoart van The Art of Interior. De trend: grote abstracte stukken. Hoe groter, hoe beter.”

Lees het gehele artikel in de Beau Monde van deze maand. Benieuwd naar de collectie van Proluca Interiors? Deze kunt u bekijken via www.prolucainteriors.com.

Giftcard

Geef uw familie of vrienden een cGeef een giftcard cadeau aan uw vrienden

KEURMERK FOTOKUNST

Vanuit de consument alsmede de fotokunst branche is de vraag gekomen naar een keurmerk om de consument beter te informeren naar betrouwbare online art galleries.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on xing
Share on telegram

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken. 

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE COLLECTIE ÉN ONTVANG DIRECT 5% KORTING!

error: Alert: Content is protected !!