DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Search
Close this search box.

Dibond schilderij voor buiten

Een chique matte uitstraling en extreme duurzaamheid komen samen wanneer je kiest voor een dibond schilderij voor buiten. Deze metaalsoort is weerbestendig en een ideaal voor kunst in de tuin. Het matte effect zorgt ervoor dat zonlicht niet wordt gereflecteerd. Elk artwork uit onze collectie is op dit sterke materiaal verkrijgbaar. De aluminium platen van Dibond zorgen voor soliditeit en duurzaamheid, terwijl de kunststof kern sterkte en lichtheid aan het materiaal toevoegt. Naast het duurzame en lichtgewicht karakter is het volkomen weerbestendig. Het is daardoor een fantastisch materiaal om je favoriete artwork op te laten printen voor zowel buiten, als binnen. Mocht je niet kiezen voor een lijst, dan kun je rekenen op de netjes afgewerkte randen van onze aluminium Dibond artworks.

Dibond kunstwerk voor in de tuin

Wil je graag een foto kunstwerk voor buiten, dan is een Dibond kunstwerk voor in de tuin een uitstekende optie. Dit materiaal is uiterst duurzaam en weerbestendig. Natuurlijk is een schilderij op aluminium Dibond met zijn verfijnde afwerking ook geschikt voor binnen in uw woning of kantoor.

Mat aluminium foto kunstwerk

Wil je graag zo min mogelijk reflectie en een matte look omdat je fotokunst artwork op Dibond bijvoorbeeld veel direct zonlicht vangt of wil je een rustige uitstraling? Dan is een een mat aluminium foto kunstwerk een uitstekende keuze voor een Dibond schilderij voor buiten of binnen

0 +
tevreden klanten
0
klantenservice
0
jaar garantie
0 +
kunstwerken
0
landen

Op maat gemaakt foto kunstwerk

Wil je een specifiek formaat of andere kleuren voor jouw fotokunst schilderij? We kunnen een geheel op maat gemaakt foto kunstwerk voor jouw creëren door bijvoorbeeld de kleuren en het formaat naar wens aan te passen. De maximale afmetingen voor aluminium schilderijen zijn 200×400. Mét of zonder lijst? Geen enkel probleem. Voor een op maakt gemaakt foto kunstwerk op Dibond, neem contact met ons op en we maken het Dibond schilderij voor buiten of binnen geheel naar jouw wens.

Goedkoper aluminium schilderij

Last but not but least is Dibond een materiaal dat goedkoper is dan andere materialen. Wij gebruiken Dibond van de hoogste kwaliteit en naast de standaardformaten op de website kunnen we het artwork van jouw keuze printen in elk formaat. Over het algemeen wordt Dibond gewaardeerd om zijn combinatie van duurzaamheid binnen en als Dibond schilderij voor buiten. Tevens voor de lichtgewicht eigenschappen en esthetische aantrekkingskracht, waardoor het een populaire keuze is voor onze klanten. Wil je een hoogwaardig goedkoper aluminium schilderij; door de variëteit aan voordelen van Dibond is dit materiaal uiterst veelzijdig, waardoor het zich uitmuntend leent voor een chique presentatie van je gekozen artwork

Deze inhoud is beveiligd