DUURZAME KUNST OP PLEXIGLAS 

The Art of Interior denkt met artwork op plexiglas, dibond en akoestisch materiaal niet alleen aan de generatie van nu, maar ook aan toekomstige generaties. 

Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven, doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. We hebben ons dan ook ten doel gesteld dat ons assortiment eind 2022 voor 80% pvc-vrij is. Onze verpakkingsmaterialen zullen dan duurzamer zijn en we zullen ons verpakkings- en vulmateriaal zoveel mogelijk reduceren. Ons bedrijfsproces zal tevens nog verder geautomatiseerd zijn, waardoor we zo min mogelijk op papier zullen printen. Om ons bedrijf te voorzien van stroom werken wij met 100% eco stroom dat opgewekt wordt door waterkrachtcentrales. Hierdoor is er 0% CO2 uitstoot en is het 100% groen. Wij produceren met UV inkten die het Greenguard certificaat hebben. Deze milieubewuste inkten worden zo geproduceerd dat de chemische uitstoot zo laag mogelijk is. Wij hebben al diverse duurzame producten in ons assortiment, zoals PVC-vrije folies, Pure metal en FCS gecertificeerd papier en hout. Innovatie is erg belangrijk en wij zijn continue bezig met vernieuwen in de ontwikkeling naar duurzame producten.

SILK HOME DESIGN x THE ART OF INTERIOR

Proluca Interiors heeft sinds mei 2021 een nieuwe flagship store in Laren. Brigitte Hamers is niet alleen oprichter van Proluca Interiors, maar heeft ook haar eigen collectie Proluca-Design gelanceerd.

Proluca Interiors

PROLUCA INTERIORS ALS NIEUWE PARTNER

Proluca Interiors heeft sinds mei 2021 een nieuwe flagship store in Laren. Brigitte Hamers is niet alleen oprichter van Proluca Interiors, maar heeft ook haar eigen collectie Proluca-Design gelanceerd.

GIFTCARD

Geef uw familie of vrienden een cGeef een giftcard cadeau aan uw vrienden

KEURMERK FOTOKUNST

Vanuit de consument alsmede de fotokunst branche is de vraag gekomen naar een keurmerk om de consument beter te informeren naar betrouwbare online art galleries.

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.