Search
Close this search box.
DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES

DUURZAME KUNST OP PLEXIGLAS 

The Art of Interior denkt met artwork op plexiglas, dibond en akoestisch materiaal niet alleen aan de generatie van nu, maar ook aan toekomstige generaties. 

Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven, doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. We hebben ons dan ook ten doel gesteld dat ons assortiment eind 2022 voor 80% pvc-vrij is. Onze verpakkingsmaterialen zullen dan duurzamer zijn en we zullen ons verpakkings- en vulmateriaal zoveel mogelijk reduceren. Ons bedrijfsproces zal tevens nog verder geautomatiseerd zijn, waardoor we zo min mogelijk op papier zullen printen. Om ons bedrijf te voorzien van stroom werken wij met 100% eco stroom dat opgewekt wordt door waterkrachtcentrales. Hierdoor is er 0% CO2 uitstoot en is het 100% groen. Wij produceren met UV inkten die het Greenguard certificaat hebben. Deze milieubewuste inkten worden zo geproduceerd dat de chemische uitstoot zo laag mogelijk is. Wij hebben al diverse duurzame producten in ons assortiment, zoals PVC-vrije folies, Pure metal en FCS gecertificeerd papier en hout. Innovatie is erg belangrijk en wij zijn continue bezig met vernieuwen in de ontwikkeling naar duurzame producten.

EXCELLENT WOONBEURS x THE ART OF INTERIOR

Tal van high-end topbedrijven creëren samen een sfeer van luxe, warmte en elegante schoonheid in Rotterdam Ahoy. Alles wat het leven zo mooi en comfortabel maakt, is te zien op de EXCELLENT Woonbeurs van 2023.

SILK HOME DESIGN x THE ART OF INTERIOR

Proluca Interiors heeft sinds mei 2021 een nieuwe flagship store in Laren. Brigitte Hamers is niet alleen oprichter van Proluca Interiors, maar heeft ook haar eigen collectie Proluca-Design gelanceerd.

Proluca Interiors

PROLUCA INTERIORS ALS NIEUWE PARTNER

Proluca Interiors heeft sinds mei 2021 een nieuwe flagship store in Laren. Brigitte Hamers is niet alleen oprichter van Proluca Interiors, maar heeft ook haar eigen collectie Proluca-Design gelanceerd.

GIFTCARD

Geef een giftcard cadeau aan uw vrienden, zakenrelatie en familie. Deze giftcard is te besteden aan het prachtige artwork van The Art of Interior.

KEURMERK FOTOKUNST

Vanuit de consument alsmede de fotokunst branche is de vraag gekomen naar een keurmerk om de consument beter te informeren naar betrouwbare online art galleries.

Deze inhoud is beveiligd