DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Search
Close this search box.

ERIC KUSTER X THE ART OF INTERIOR

Eric Kuster is een naam met allure en één van de top interieurarchitecten in binnen- en buitenland. Hij heeft met zijn unieke stijl, de Metropolitan Luxury stijl, het interieur mogen vormgeven van menig bekende Nederlander en buitenlandse ster. Zijn ontwerpen stralen luxe, elegantie en exclusiviteit uit. Je weet in de interieurs van Eric Kuster vaak niet in welk land je je bevind omdat hij ervan houdt om allerlei stijlen en invloeden te combineren en aan te passen aan de locatie.

The Art of Interior levert enkel museumkwaliteit plexiglas artworks. Deze hoogst haalbare kwaliteit fotokunst op plexiglas met lumineus haarscherp uitdrukkingsvermogen sluit uitstekend aan op de stijlvolle interieurs van Eric Kuster. De hoogwaardige afbeeldingen passen feilloos in de interieurs of geven juist extra expressie aan de toon van het interieur. De fotokunst op plexiglas van The Art Of Interior heeft een heldere diepte en de kleuren van een foto achter ons plexiglas zijn krachtig en sprankelend en komen op harmonieuze wijze met de interieurs van Eric Kuster samen tot één geheel. De aardekleuren waar Eric Kuster vaak mee werkt vormen vaak de grondlegging om de artworks maximaal tot hun recht te laten komen. De artwork zijn hierdoor een bijna levend onderdeel van het interieur.

De topkwaliteit en uitgebreide keuze uit verschillende onderwerpen en kunstuitingen van de kunstfoto’s van The Art of Interior ondersteunen de high end Metropolitan Style van Eric Kuster. Het blinde ophangsysteem voorziet de artworks van elegantie doordat het artwork net van de wand lijkt te zweven wat samen met de glossy look een extra luxueuze uitstraling geeft.

The Art of Interior is trotse partner van Eric Kuster en levert diverse artworks als aanvulling op de interieurontwerpen van Eric Kuster.

EXCELLENT WOONBEURS x THE ART OF INTERIOR

Tal van high-end topbedrijven creëren samen een sfeer van luxe, warmte en elegante schoonheid in Rotterdam Ahoy. Alles wat het leven zo mooi en comfortabel maakt, is te zien op de EXCELLENT Woonbeurs van 2023.

SILK HOME DESIGN x THE ART OF INTERIOR

Proluca Interiors heeft sinds mei 2021 een nieuwe flagship store in Laren. Brigitte Hamers is niet alleen oprichter van Proluca Interiors, maar heeft ook haar eigen collectie Proluca-Design gelanceerd.

Proluca Interiors

PROLUCA INTERIORS ALS NIEUWE PARTNER

Proluca Interiors heeft sinds mei 2021 een nieuwe flagship store in Laren. Brigitte Hamers is niet alleen oprichter van Proluca Interiors, maar heeft ook haar eigen collectie Proluca-Design gelanceerd.

GIFTCARD

Geef een giftcard cadeau aan uw vrienden, zakenrelatie en familie. Deze giftcard is te besteden aan het prachtige artwork van The Art of Interior.

KEURMERK FOTOKUNST

Vanuit de consument alsmede de fotokunst branche is de vraag gekomen naar een keurmerk om de consument beter te informeren naar betrouwbare online art galleries.

Deze inhoud is beveiligd