Search
Close this search box.
DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES

Akoestisch schilderij; een mooie balans tussen esthetiek en functionaliteit

The Art of Interior specialiseert zich naast fotokunst op plexiglas ook op akoestische schilderijen. Deze wanddecoratie op akoestisch vilt is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt tevens functionele voordelen door het verbeteren van de akoestiek in uw interieur, kantoor en winkelruimte.

Waarom kiezen voor fotokunst op akoestisch vilt?

Akoestische schilderijen staat bekend als kunst met een functie. Het matte uiterlijk op het vilt geeft een rustiek uiterlijk en komt perfect tot zijn recht bij rustige stijlen en interieurs met veel natuurlijke elementen. Naast dat akoestisch vilt een prachtig visueel element in uw ruimte toevoegt, draagt het bij aan het creëren van een aangenamere akoestische omgeving en helpt het met het verminderen van galm in het interieur. Als wanddecoratie of schilderij is het ook nog eens een zeer unieke en persoonlijke toevoeging aan uw interieur. Al onze artworks kunnen worden geprint op akoestisch vilt.

tevreden klanten
0 +
klantenservice
0
jaar garantie
0
kunstwerken
0 +
landen
0

Hoe werkt een akoestisch schilderij?

Dankzij een speciaal intern vilt hebben deze schilderijen geluidsabsorberende eigenschappen tot wel 90%, waardoor ze zorgen voor een beter akoestisch comfort in de ruimte. Minuscule onzichtbare gaatjes helpen het geluid in het vilt te absorberen. Bij welk formaat hoort u verschil? Dat is per ruimte verschillend. Als vuistregel houden we aan dat een ruimte voor 20 – 30% van het vloeroppervlakte aan geluidsabsorberende materialen moet worden voorzien voor een goed hoorbaar verschil. Gordijnen en kleden spelen hierbij ook een belangrijke rol, maar akoestische schilderijen hebben een betere geluidsabsorptie. Een goede akoestiek zorgt voor beter geluid, verbeterde concentratie en is goed voor uw gezondheid door minder vermoeidheid.

Toepassingen van akoestische schilderijen

Fotokunst op akoestisch vilt kan in verschillende ruimtes en toepassingen worden gebruikt. Het kan worden toegepast in kantoren, vergaderruimtes, restaurants, hotels, bioscopen en thuis in uw woonkamer of slaapkamer. Onze akoestische schilderijen kunnen op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Het wordt geleverd met een zwarte houten lijst.  U krijgt een complete set, die u direct kunt ophangen. Het maximale formaat voor akoestisch vilt is 180 x 120cm.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent in fotokunst op akoestisch vilt en hoe deze stijlvolle kunstwerken kunnen bijdragen aan de esthetische en praktische waarde van uw interieur, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een uniek en esthetisch aantrekkelijk akoestisch vilt.

Deze inhoud is beveiligd