DE HOOGSTE KWALITEIT ZOALS IN KUNSTGALERIES
Search
Close this search box.
Bardot II

PLEXIGLAS SCHILDERIJ MET HOUTEN LIJST

The Art of Interior biedt de mogelijkheid om een houten lijst toe te voegen aan jouw artwork. Zonder houten lijst zweeft het artwork een klein stukje van de muur. Dit geeft een mooi zwevend effect. Maar een houten lijst heeft zo zijn eigen mogelijkheden welke we graag met jullie willen delen.

Welk thema spreekt u aan?

Robuust schilderij effect

Kies je voor een oude meester, een stilleven of heb je bijvoorbeeld veel natuurlijke elementen in jouw eigen interieur, dan kan een houten lijst jouw artwork een mooi robuust schilderij effect geven. Een lijst kan het artwork nog meer tot zijn recht laten komen en met de stijl van het interieur laten resoneren voor een mooi gebalanceerd geheel.

Acrylglas artwork met houten lijst voor een natural look

Je kunt ook kiezen voor een houten lijst als je wilt spelen met de uitstraling van het artwork. De thematiek en stijl van het kunstwerk kunnen versterkt worden door de lijst of men kan de presentatie en de context van het artwork versterken. Soms geeft een lijst net het stukje afwerking waar je naar op zoek bent zodat het geheel een mooie samenhangende balans krijgt in jouw interieur. Een houten lijst wordt ook vaak gekozen als de ruimte natuurlijke elementen heeft zoals veel hout. Het hout van de lijst heeft een subtiele structuur.

Plexiglas kunstwerk op maat

De lijst komt standaard in zwart maar een noten kleur lijst kan ook op aanvraag. Naast onze standaardformaten die je ziet op de website, kunnen we ook afwijkende formaten leveren. We kunnen dus de lijst gewoon voor jou op maat maken. Mocht je twijfelen over het formaat of mét of zónder lijst, dan kunnen we een gratis preview maken voor je van beide opties in jouw eigen interieur zodat je zeker weet dat je het artwork naar je wens ontvangt.

Neem gerust contact met ons op om je wensen door te geven.

Welke materialen zijn mogelijk voor wall art met lijst?

Een houten lijst is mogelijk voor: plexiglas, mat plexiglas en dibond. Onze artwork op akoestisch vilt komen standaard met zwarte houten lijst

Deze inhoud is beveiligd

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken.