Collectie Fotoprints op Plexiglas - The Art of Interior

zoeken op thema

Filter op oriëntatie.

zoeken op stijl

LUXE ARTWORK OP PLEXIGLAS

Bent u op zoek naar bijzondere wall art met een luxueuze uitstraling van duurzaam kwaliteit? Dan zijn de exclusieve schilderijen en fotoprints op plexiglas van The Art of Interior uitermate geschikt. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe fotoprints op plexiglas van bekende fotografen over de hele wereld. Van landschappen tot portretten en wildlife fotografie.

persoonlijke service

Fotoprints op plexiglas aanschaffen is zeer persoonlijk. Bij The Art of Interior kunt u terecht voor de meest exclusieve fotoprints op plexiglas met een moderne uitstraling en persoonlijk advies. Wij kunnen u ondersteunen bij een bijzondere wens of het selecteren van de juiste afmeting zodat deze perfect past in de ruimte waar u het plexiglas schilderij wilt plaatsen. Twijfelt u uit meerdere fotoprints? Stuur ons een foto van uw interieur met uw keuzes en onze vormgevers zullen via de photoshop-service de gewenste fotoprints in uw interieurfoto vormgeven. Daarnaast bieden wij het artwork aan op diverse formaten én mogelijkheden. Bijvoorbeeld een wit of zwart frame om het artwork voor een elegante uitstraling. Heeft u een andere suggestie of wenst u een afwijkend formaat? Laat het ons dan weten via ons contactformulier of neem contact op met onze klantenservice via 085 401 0907. Wij staan voor u klaar. Welkom in de wereld van The Art of Interior.

Kwaliteit & zekerheid

Keurmerk Fotokunst beoogt consumenten te beschermen tegen online art galeries die consumenten misleiden met vaktermen, niet gelicentieerd werk aanbieden en ondeugdelijk kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.keurmerkfotokunst.nl

kwaliteit plexiglas

Er zijn veel varianten plexiglas. Wij werken met de beste variant kunst Plexiglas(R). Deze zorgt voor optimale helderheid en kan niet verkleuren of kromtrekken. 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE COLLECTIE ÉN ONTVANG DIRECT 5% KORTING!

error: Alert: Content is protected !!